NAJLEPSZE FORUM REKLAMOWE - Darmowa REKLAMA twojej strony na FORUM. FORUM REKLAMOWE - Najlepsze FORUM REKLAMOWE w sieci. Skorzystaj z darmowej REKLAMY.
Wysłany: 2026-04-17, 04:19 Sufit lustrzany do sypialni – hit nowoczesnych wnę
Mam wrażenie, że w aranżacji wnętrz coraz częściej pojawiają się pomysły, które jeszcze kilka lat temu wydawały się dość odważne. Jednym z nich jest właśnie lustrzany sufit w sypialni. Przyznam, że na początku byłem sceptyczny, ale im więcej o tym czytam i oglądam, tym bardziej mnie to intryguje. Szczególnie jeśli chodzi o sufit lustrzany do sypialni, który może całkowicie odmienić wygląd pomieszczenia. Podoba mi się to, że wnętrze wydaje się bardziej przestronne i ma taki nowoczesny charakter. Z drugiej strony zastanawiam się, czy to nie jest chwilowa moda i czy za kilka lat nadal będzie wyglądać dobrze. No i dochodzi kwestia komfortu – czy taki sufit nie będzie przeszkadzał podczas odpoczynku albo snu. Z jednej strony coś bardzo efektownego, z drugiej trochę niepewności, czy to praktyczne rozwiązanie. Może ktoś z Was też rozważał coś takiego albo ma jakieś doświadczenia? Chętnie poznam różne opinie 🙂