NAJLEPSZE FORUM REKLAMOWE - Darmowa REKLAMA twojej strony na FORUM. FORUM REKLAMOWE - Najlepsze FORUM REKLAMOWE w sieci. Skorzystaj z darmowej REKLAMY.
Wysłany: 2024-12-21, 12:54 ZnamieDuszy.Pl - Forum Poezji i Powieści
ZnamieDuszy.Pl - Forum dla Artystów. Poezja i Powieść
Forum Znamię Duszy to wyjątkowe miejsce dla miłośników poezji, literatury i głębokich emocji. Stworzone z myślą o twórcach i czytelnikach, którzy pragną dzielić się swoimi wierszami, opowiadaniami i inspiracjami, a także uczestniczyć w dyskusjach na temat literatury.
Już dawno nie brałem udziału w takich wydarzeniach. Bardzo dawno temu. Ostatni raz pisałem wiersze 8-10 lat temu. Teraz całkowicie przestawiłem się na prozę. Nie przestawał jednak czytać poezji. I dotyczy to takich wierszy jak piękny wiersz o morzu do klasycznej literatury poetyckiej, takiej jak Odyseja i Illiada (Homer) czy Don Juan (Byron) czy Faust (Goethe).
Ale sam prawie nic nie piszę z poezji. Niestety. Nie piszę, po tym jak mi powiedzieli, że moja poezja jest dość słaba(