NAJLEPSZE FORUM REKLAMOWE - Darmowa REKLAMA twojej strony na FORUM. FORUM REKLAMOWE - Najlepsze FORUM REKLAMOWE w sieci. Skorzystaj z darmowej REKLAMY.
Muszę kupić nowe okna i drzwi do domu, ale totalnie nie wiem, na co zwrócić uwagę. Jakie modele są najlepsze i gdzie kupić, żeby nie przepłacić, ale mieć dobrą jakość?
Najważniejsze to sprawdzić, jak okna izolują ciepło i hałas. Przy drzwiach warto zwrócić uwagę na solidność i systemy zabezpieczeń. Ceny są różne, ale lepiej nie wybierać najtańszych opcji, bo potem może wyjść drożej na wymianach uszczelek i poprawkach
A co sądzicie na temat tego by montować na okna i drzwi takie specjalne zabezpieczenia antywłamaniowe ? Myślę, ze to fajna opcja na dodatkową ochronę naszego mienia. z tego co wiem to w Krakowie takie usługi świadczy firma https://zamki.sos.pl/. Zajmują się też dorabianiem kluczy, naprawą i wymianą zamków. Konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa.
A co do drzwi to może Drawex? To salon a nie producent. Zaleta taka, że w jednym miejscu masz praktycznie top producentów. I DRE i Porta i KMT i kilku innych. Można w jednym miejscu sobie porównać drzwi i dobrać po cenie, albo po parametrach czy wyglądzie. Od nas zależy jaki klucz wybierzemy.
Sporo zależy od tego, czy budujesz nowy dom, czy wymieniasz okna w starszym budynku. W nowoczesnych domach często wybierają duże przeszklenia, a w starszych ważne jest dopasowanie wymiarów i stylu. Drzwi dobrze, żeby miały porządne zamki i dobrą izolację przed zimnem.
Całą stolarkę otworową ma firma KMT. W tamtym roku wymienialiśmy drzwi wejściowe i zdecydowalismy się na ich drzwi stalowe model Plus 75 i jesteśmy zadowoleni. Porządne drzwi, w dobrej cenie. Starannie wykonane, dwuletnia gwarancja, bardzo wygodny w codziennym użytkowaniu zamek hakowo-listwowy.
Byłem bardzo zadowolony z zakupu klamek do drzwi w sklepie E-HANDLES https://e-handles.com/klamki-do-drzwi-wewnetrznych Sklep internetowy zrobił na mnie dobre wrażenie łatwością użytkowania i szeroką gamą produktów. Wybrałam model ze stali nierdzewnej, który prezentuje się bardzo elegancko na moich drzwiach. Montaż przebiegł szybko i bezproblemowo, uchwyty są łatwe w montażu, nawet jeśli nie posiadasz specjalnych umiejętności. Jakość wykonania jest na wysokim poziomie: materiały sprawiają wrażenie bardzo mocnych i trwałych. Chciałbym osobno odnotować szybką dostawę i uprzejme doradztwo ze strony managerów. Polecam ten sklep każdemu, kto szuka stylowych i wysokiej jakości akcesoriów domowych!